Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tudtok olyan kínai éttermet,...

Tudtok olyan kínai éttermet, ahol ilyen dobozban hozzák házhoz a csirkés szecsuánit és olyan pálcával kell enni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi az az "ilyen doboz" és az "olyan pálca" ?????
2014. szept. 28. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
-és bp-i a kérdezőkém,
2014. szept. 28. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
hát tényleg vagy 10 másodpercet töltöttem google-lel, hogy megtaláljam a választ, bár azt nem tudom, hogy "ilyen" dobozban hozzák-e a "csirkés szecsuánit" (mást nem???), és azt sem, hogy OLYAN vagy ILYEN vagy AMOLYAN pálcával kell-e enni. és persze én is feltételeztem, hogy a kérdező budapesti, és nem a karakószörcsöki, de nem is a győri éttermekről kérdezett (a település az ilyen-olyan dobozokkal és pálcákkal a rejtvény része nyilván).
2014. szept. 28. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
minden kinaibol dobozban szállitanak ki, mert papirpohárban nyilván átázna... azt meg hogy mivel kell enni, sehol nem szabják meg, de ha rendelsz ritkán küldenek vele evöeszközt is.
2014. szept. 28. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
Az "ilyen" meg az "olyan" a filmekben látott kínaikajás dobozra és evőpálcikákra vonatkozik. :D
2014. szept. 28. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó, nem vagyunk buták, tudjuk, de ilyen értelmes kérdésre mégis mit felejünk?
2014. szept. 29. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!