Korlátlan ételfogyasztésra befizetni van értelme?
Őőő, ja. De az Oktogonnál 1290 a hasonló. A kaját, amit meghagysz amúgy el is csomagolják, szóval kicsit lehet csalni. :D
Egyszer voltunk a barátnőimmel, úristen, dudára kajáltuk magunkat.
Lehet, valamelyik nap beülök (bár ez nekem közekedésileg kiesik sajna).
Mi a neve a kajáldának, ahol 1290.- Ft a korlátlan ételfogyasztás? Ma már egy rendes étteremben sajnos ennyiből nem is tudsz megebédelni.
Ha a korlátlan ételfogyasztás svéd asztalt jelent, akkor mindenképpen megéri. A Trófeákban ehhez még hozzájön a 3 órán belüli korlátlan italfogyasztás is. Szerintem nagyon megéri.
Ahol dolgozom ott 2500 a svédasztal és tényleg csak minőségi ételek vannak. Az az 1200ft-os tuti jó lehet, annyiból még az alapanyag költség se jön ki.
Ezt azoknak érdemes akik rengeteget tudnak enni. De, ha úgy nézzük akkor otthon így is jobban jönnének ki.
A király utcában is van 1290-ért, de ismerősöm kipróbálta már, és azt mondta, hogy eléggé menza jellegű volt, meg nem volt minden friss. Persze attól még ha valaki nagyon sokat eszik és éhes, akkor megéri, mert tuti jól fog lakni.
Viszont a 3500 forintosat is kipróbálnám, valami ünnepi alkalomból vagy nem is tudom, főleg ha különleges ételeket próbálhatok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!