Szerintetek megéri így a menza, vagy inkább le kellene mondani?
A munkahelyi étkezőkkel nem vagyok tisztába, de a mi környékünkön menüt a közeli étteremben, 750 Ft-ért lehet kapni. Sokat adnak, és jól főznek. Még a férjem is fullosan jól szokott lakni vele.
Én neked adok igazat, hiszen ha nem jár be enni, akkor kár befizetni.
Két megoldás jutott eszembe.
Ha van rá lehetőség, akkor mindig aznap fizessen, amikor eszik is, ne fizessétek ki az egész hónapot.
A másik, én inkább ezt választanám.
Három féle ételt főzz vasárnap, annyit, hogy lehessen vinni belőle dolgozni. A fagyasztóba is lehet tenni adagokat, így egy idő után a fagyasztóba millióegy féle étel lesz, amiből szabadon válogathat.
Szóval én főznék előre a hétre, melegíteni csak megtudja ha éhes.
Havi 9000 Ft szerintem nagyon olcsó. Bár ha nem eszi meg, akkor felesleges befizetni. Nem lehet alkalmanként fizetni? Csak akkor, amikor eszik.
vagy
Én azt tenném, hogy hétköznap ne kelljen főzni, de azért legyen meleg vacsija, hogy rendelnék valahonnan. Biztosan van nálatok is sokfajta ételfutár. Ki kell próbálni, hogy melyik finom.
Ja igen, még az elsőről jutott eszembe:
Ha hétvégén főzöl, akkor ha kicsit nagyobb adagot csinálsz, nem fogy el aznap az egész, akkor már eleve lesz két fajta kaja két hétköznapra. Így már csak 3 napról kell gondoskodni. :)
Nálunk 790, ez egy leves és egy főétel, de lehet naponta is fizetni.
Szerintem mindegy mennyibe kerül, ha nem esz meg, az kidobott pénz.
Az nem megoldás, hogy hétvégén kicsit többet főzöl, abból hétfő keddre van kaja, szerdán esztek hideget, és csütörtökön megint főzöl két napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!