Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ezekről a késtartókról mi a...

Ezekről a késtartókról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

tényleg kímélik vagy ugyan olyan mint a sima fa tartók?

kérlek csak az írjon aki ért hozzá !:)

2014. aug. 3. 12:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Most komolyan 30 forintos hurkapálcát akarsz venni 13 ezer forintért?
2014. aug. 3. 14:27
 2/10 A kérdező kommentje:

azt nem mondtam hogy megveszem de meg tudnánk csinálni otthon vagy a rizses megoldás is ott van ...

de én arra lennék kíváncsi h ezek tényleg jobban kímélik e a kés élét

2014. aug. 3. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmivel nem kíméli jobban mint akármilyen fa tartó.
2014. aug. 3. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért kímélnék? Miért kell kímélni egy kést? :D Vicces kicsit. Amúgy szerintem kb. mindegyik tartó "kíméli" a kést. Nekem is tetszettem már ezek. Vettem is, de nekem vaspálcikák vannak benne, nem hurkapálcák, és azért vettem, mert egyszerű a használat, nincs külön lyuk mérettől függően a késnek, gyorsan bele tudom dobálni.
2014. aug. 3. 16:11
 5/10 A kérdező kommentje:

jó nem konkrétan a kést kímélné hanem az élét mert ha beteszem egy sima fa tartóban ott beleáll az éle a fába

egy kést azért kellene kímélni hogy az éle megmaradjon azért akarom ezt mert a kés éle tovább megmaradna talán csak nem tudom h mennyire igaz ez azért akarom a véleményét kikérni aki használt már ilyet komolyabb késekkel

2014. aug. 3. 16:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Komolyabb késeim vannak, mágneseset használok.
2014. aug. 3. 16:49
 7/10 zolidobos ***** válasza:
klasszikus lehúzás!))
2014. aug. 4. 06:19
 8/10 bumbi02 ***** válasza:
Jobban jársz mágneses késtartóval. Az kíméli a legjobban az élet, mivel nem érintkezik semmivel se az él. Mindemellett olcsóbb, és esztétikusabb is szerintem.
2014. aug. 6. 02:52
 9/10 anonim ***** válasza:

ügyeljetek a 6-osra meg a 8-asra, az igazat mondják, ne akarjatok jobb késtartót, nincs!

# 4 - Ha ilyen kérdésekkel jössz, akkor te nem tudod mit jelent egy szakácsnak egy megkímelt éles kés.

Adok egy tippet tesztelni:

Vegyel két kést, az egyik legyen borotva éles a másik kopott élü. Elöször a kopottal aprits finomra egy hagymát. Majd egy fél óra mulva amikor kisirtad magad és kiszelöztetél, az élessel. Meglátod mennyit fogsz ezzel sírni. Az éles késben rejlik a hagyma aprítás sírásának megoldása. Ez csak egy egyszerü hasonlatosság.

A legfontossabb: a baleset elkerülése érdekében, dolgozz éles késsel a konyhában!

2014. aug. 14. 11:47
 10/10 bumbi02 ***** válasza:
A 9-esnek igaza van. Éles késsel biztonságos csak a munka. Életlennel az ember erőlködik, hirtelen megindul a kés, és ott a baleset. Vaspálcák közt tartott késsel megnézném a húspucolást...
2014. aug. 14. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!