Ezekről a késtartókról mi a véleményetek?
tényleg kímélik vagy ugyan olyan mint a sima fa tartók?
kérlek csak az írjon aki ért hozzá !:)
azt nem mondtam hogy megveszem de meg tudnánk csinálni otthon vagy a rizses megoldás is ott van ...
de én arra lennék kíváncsi h ezek tényleg jobban kímélik e a kés élét
jó nem konkrétan a kést kímélné hanem az élét mert ha beteszem egy sima fa tartóban ott beleáll az éle a fába
egy kést azért kellene kímélni hogy az éle megmaradjon azért akarom ezt mert a kés éle tovább megmaradna talán csak nem tudom h mennyire igaz ez azért akarom a véleményét kikérni aki használt már ilyet komolyabb késekkel
ügyeljetek a 6-osra meg a 8-asra, az igazat mondják, ne akarjatok jobb késtartót, nincs!
# 4 - Ha ilyen kérdésekkel jössz, akkor te nem tudod mit jelent egy szakácsnak egy megkímelt éles kés.
Adok egy tippet tesztelni:
Vegyel két kést, az egyik legyen borotva éles a másik kopott élü. Elöször a kopottal aprits finomra egy hagymát. Majd egy fél óra mulva amikor kisirtad magad és kiszelöztetél, az élessel. Meglátod mennyit fogsz ezzel sírni. Az éles késben rejlik a hagyma aprítás sírásának megoldása. Ez csak egy egyszerü hasonlatosság.
A legfontossabb: a baleset elkerülése érdekében, dolgozz éles késsel a konyhában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!