Link egy színfalak mögötti McDonald's-ról?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja h 100% tudja h mi van benne, mert ez egyértelmű, meg mindenki ezt beszéli... na, ha annyira jól értitek küldjetek linket!2014. júl. 29. 17:06
1/7 anonim válasza:
Linket nem tudok küldeni, de Húgom dolgozott a Mekiben és a még meg nem sütött húspogácsa látványától, illetve a "sajt" szagától mindig felfordult a gyomra. Azt mondta a "húspogácsa" rózsaszínebb, mint a párizsi ._.
Nem tudom, kik mondják Neked, hogy 100%-ig tudják, mi van benne, mert senki nem tudja, és valószínűeg addig jó a Mekinek, míg nem tudja senki. Nem véletlenül nem tudunk otthon sima darált marhahúsból meg egy kis sóból és borsból ugyanolyan ízt varázsolni...
2/7 anonim válasza:
Szerinted ott gyártják a húspogácsát helyben, vagy ezt hogy gondoltad?
Miről kéne képet linkelni, hogy hogy sül az a szar? Abból mi derül ki?
Itt van neked link:
4/7 anonim válasza:
Szép dolog ezzel az ammonium-hidroxiddal való dobálózás, csak mindig azt felejtitek el, hogy ezt az eljárást a Meki Európában nem alkalmazhatta az EU-s élelmiszertörvények miatt. :) Nyilván valaki(k)nek újdonságot árultam el :)
5/7 A kérdező kommentje:
5.-os: Erre vártam, nagyon guszta :D
2014. júl. 29. 18:02
6/7 A kérdező kommentje:
De akkor azt nem értem, hogy hogy hogy még nem perelte be soha senki a McDonald's-ot?
2014. júl. 30. 11:12
7/7 anonim válasza:
Sokan perelték már be... itt a kérdés az, hogy miért perelnéd be? Mondj valamit, ami miatt nem sepernék le rögtön a per elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!