Egy pizzériának milyen üzleti érdeke származhat a legnagyobb méretű pizza létezésének eltitkolásában?
Régebben sok telefonbetyár volt, nem csak étteremnél.
volt, hogy kitalált számokat csörgetünk, vgy ara írtunk sms-t...véletlenül...:D
Nem volt net, kellett valami szórakozás...
Hogy erted azt hogy eltitkoljak? Nem titkolnak semmit, fent van minden az etlapokon nem?
Ha nem lehet rendelni, annak en, szinten csak a jozan eszemet alapul veve, azt gondolom az lehet az oka, hogy vagy nem tudjak megoldani a motoros szallitast (azoknal persze, akiknel igy szallitanak), vagy a csomagolast.
Egyebkent en ket alkalommal rendeltem nagy buliba gigameretu pizzat a tarsasagnak, de gond nelkul elfogadtak a rendelest es a szallitassal sem volt gondom. Percre pontosan a kert idopontra, melegen erkezett, pedig nem a szomszedbol rendeltem.
Egyébként egyszerűen csak letagadják a dolgot. (Azt nem mondják, hogy nem lehet ilyet rendelni, hanem, hogy soha nem is volt ilyen méretű pizza ebben a pizzériában, és ha rákérdezek furcsállják a dolgot, nem is értik honnan szedem, hogy lehet ilyesmit rendelni. (hát az étlapról, mindig is rajta volt a legnagyobb méret)
Na mindegy, csak az egész letagadásának logikáját nem értem, hogy miért is jó ez nekik?
Mivel (még mindig) nagyon is jó pizzéria! :)
(a leírásban csak feltételezem a dolgot, nem biztos, hogy ez áll a háttérben...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!