Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Te milyen fajta étteremnek...

Te milyen fajta étteremnek örülnél a legjobban, a lakóhelyeden?

Figyelt kérdés

Az egyik kategória egy gyorsétterem féle, ahol egy jóféle, igazi és nagyon finom hamburger, sültkrumplit, és gyrost lehetne kapni, esetleg palacsinta.

A második egy kicsit drágább, étterem, ahol mindenfajta ételt lehet enni, hangulatos, és kicsit drága.

A harmadik fajta pedig egy ételbár, ahol minden nap lehet kajálni, nem drága, és van választék. főzelékek, ételek, és lennének fix ételek amelyek minden nap vannak (rántott sajt, pörkölt), természetesen jó áron. Például palacsinta 450ft és 3 db nagy palacsintát tartalmaz. Te melyiknek örülnél a legjobban a lakhelyeden? Ha lehet a települést is írjátok, ahol örülnétek neki!

2014. júl. 26. 11:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

Minőségi husok, kevés körettel. Normális és nem giga adagok, ennek megfelelően olcsóbb áron.

Ha mostanában találok is normális éttermet az a baj vele hogy odatesznek rahedli köretet hús meg kevés és nem is jó minőségű. Az adagok óriásiak, igaz a köret miatt, aztán az ár meg 1.5-2x annyi mint ami igazán vonzóvá tenné, értem ezalatt hogy visszamennék legalább heti egyszer.

2014. júl. 26. 13:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én egy jó pizzériát szeretnék. Ami fontos, hogy valódi kemencében sült pizza legyen. Romániában van egy hely szerencsére, amikor arra járok, mindig benézek. Nagyon hangulatos, kis kert, körben asztalok, gyönyörű zöld minden. És elképesztő finom a pizza. Össze sem lehet hasonlítani az átlagos, nem fatüzelésű kemencés pizzával.
2014. júl. 26. 14:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Harmadiknak. Szeged.
2014. júl. 26. 15:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én annak örülnék ha bármelyik a három közül olyan ételeket kínálna, amit ételallergiások, cukorbetegek is ehetnek. De tényleg
2014. júl. 26. 23:39
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

Egy olyan hely tetszene ahol igazi hamburgert lehet venni vastag hússal, jól megpakolva. (nem ilyen fagyasztott hamburger húsos amit megveszel fagyasztottan a sarki boltban, mert sok helyen azt teszik bele, és nem is mekire gondoltam mint hamburgeres)

A 3. errefelé van. Szentenre

2014. júl. 27. 07:37
 16/18 anonim ***** válasza:
* Szentendre
2014. júl. 27. 07:37
 17/18 anonim válasza:
Cserpes tejivót.
2014. aug. 4. 11:44
 18/18 anonim válasza:
Én tulajdonképpen mindnek örülnék, mert elég kicsi a választék tényleg a közelben (van egy kávézó, egy Burger King meg egy kínai). Sztem a 3. fajtát választanám, ha egészségesen főznének benne.
2017. máj. 8. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!