Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Csak engem nem zavar hogy mi...

Csak engem nem zavar hogy mi van a McDonald's-os Hamburgerbe?

Figyelt kérdés
Lóhús. na és? Attól még finom!
2014. júl. 22. 21:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

"A Mc Nugget-je tyúkhús forgácsbol van"

Ja, szemét hulladékból.

2014. júl. 23. 01:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat :D elegem van h mindenki nyavajog akitől eleve kérdezem......
2014. júl. 23. 11:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Legyen ami legyen a hamburgerben. A mcdonalds nem arról szól, hogy ott egyél egy 5 fogásos vacsorát vagy ebédet, hanem arról, hogyha rohansz egyik helyről a másikra és megéhezel, bemégy és 10 perc alatt megkajálsz, és mégy tovább. De mivel nálam ilyen ritkán fordul elő, ezért én nekem mindegy mi van benne.
2014. júl. 23. 11:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Jah, mindenki itt finnyáskodik hogy miket hallott h mik vannak benne..... hát engem nem érdekel, így vagy úgy, de megeszem!
2014. júl. 23. 11:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Engem sem zavar! Így vagyok a Nutellával is.Valami olyasmit hallottam hogy tetűt raknak bele....akkor is finom! :D
2014. júl. 23. 11:29
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

"Jah, mindenki itt finnyáskodik hogy miket hallott h mik vannak benne..... hát engem nem érdekel, így vagy úgy, de megeszem!"

Te egy értékes álampolgár vagy, hasznára vagy a gazdaságnak. Képzeld senki sem enné, mind kárba veszne. Legalább is hasznot nem hozna.

2014. júl. 23. 15:24
 17/17 anonim ***** válasza:
52%

Imadom, hogy barki barmit kerdez a McDonaldssal kapcsolatban, rogton esz nelkul jonnek a 'miert eszel ott?','amit ott kapsz, az tragya/tartosio/muanyag/hulladek','keszitsd el otthon igy:.....'.

Emberek! Nem a kerdesre valaszoltok!!! Magatokat jaratjatok le azzal, hogy ugy tunik, nem tudjatok ertelmezni a kerdest!

Kerdezo, en idonkent jarok csak gyorsettermekbe, de akkor nem azon gondolkodom, vajon mit is eszek eppen hamburger alneven. Azt rendelek, ami epp szimpatikus, es teljes lelki nyugalommal meg is eszem.:)

2014. júl. 24. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!