Miért van az, hogy manapság már egyre több étteremben vagy cukrászdában nem lehet pisilni, csak a fogyasztóknak?
nekem van egy hely, ahol mar latasbol is ismernek, es h epp nem.fogyasztok, akkor is beengednek, de elotte megrdezem.
akarhol megkerdezem elotte.
de volt olyan helyhogy fl se tunt mashol vendegnek hittek ... volt h boltban engedtek be, persze vasarlas utan.keddeztem, rosszil voltam tole mar
11-es: jó a videó, köszönöm szépen, hogy elküldted! :)
12-es: igen, még fiatal vagyok. Akkor lehet ezért is tekintettem ezt a dolgot furcsának és gonosznak. :)
13-as: Igaz? Sehol nincsenek tényleg, de ilyenkor azt kellene mondani, hogy akarja-e azt, hogy legközelebb a szájába menjen? Vagy valami ilyesmi.
14-es: Milyen jó neked! Hát igen...
A többieknek meg: azt azért megjegyezném -bármi is legyen-, elég nagy bunkóság akkor is, hogy nem lehet ilyen helyeken vécézni manapság már, pláne, ha még nyilvános vécé sincs sehol. Amúgy meg nem ez a megoldás akkor sem! Ettől még nem lesz több fogyasztójuk! Talán az ételek minőségén és árán kell gondolkozni és esetleg javítani, és akkor már mindjárt rendben is lehet minden! Ennyi! Amúgy meg köszönöm szépen a válaszokat!
14 :Volt, ahova beengedtek vásárlás nélkül is. Most lerobbant az autó, és amíg vártuk szerelőt, nem akartam messze menni, és egy állatkereskedésben is elengedett a nő. Ettől amúgy lehet, hogy pont visszatérek, vásárolni is, cukrászdára gondolok. Meg ott van, hogy be se ülök, de elviszek egy sütit, és mondom, h viszek, de előtte mosdó.
Persze van egy hely, ahova engem se engednek be, csak fogyasztókat, nem is járok oda. Eg oda sem, ahol rámordítottak kifelé, hogy akkor fizessek. SZebben is szólhattak volna, de nem tehettem róla, hogy kell, hirtelen ittam sokat, és nem bírtam tartani felfázva...
Ha még sajnálkozó fejet vágna hozzá, hogy nem engedhet be, akkor talán visszatérnék, de ilyen parasztok, inkább lejáratom őket.
De megértem, hogy költségek miatt nem engednek be, meg akkor akárki tényleg csak úgy bemenne wc-re, ha nem lenen szigor, de nem is hinném, hogy ez olyan gyakori, hogy senkit nem kelle, napi 1-2 belefér...
Meg tényleg én még adnék is 100-ast, ha bemehetnék.
Ellenben fizetős se jobb, egy ismerősöm most van itthon Angiliából, sokat látott bácsi, s beszólt, hogy tré a wc, ha már fizet, emelje fel a seggét a vécéshölgy, mert ő most külföldi és mit mond rólunk...de ez külön téma..
Ha valahol napi 1-2 embert elkezdenek beengedni, és forgalmas helyen van, akkor előbb-utóbb mások is felfedezik és a napi 1-2 ember egyre több lesz, ami már bevétel nélküli költség plusz takarítás. A Mekik és BK-k egy része ezt unta meg, voltak, akik csak a WC-re jártak be, de nem vettek semmit, csak mert más nyilvános WC nem volt a közelben vagy ha volt, lepusztult állapotban. Úgyhogy bevezették a kódot, meg a WC-s nénit, blokkal ingyenes, egyébként 100Ft módszereket, hol éppen mi, és igazuk van.
Persze jófejségből 1-2 kivétel belefér, de nekik ez akkor is plusz költség, és nem kicsi. Egy átlag fogyasztó ezt nem tudja úgy felmérni, és morog, de attól még ez így igazságos, így maradhat kulturált, tiszta és rendesen felszerelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!