Hol kapható Budapesten töltött őszibarack sütemény?
Figyelt kérdés
Az az igazán fincsi diós rumos, ami esküvőkön szokott lenni. Nem túl divatos, ezért gondolom, hogy még egy cukrászdában sem találkoztam vele, de nagyon hiányzik már az íze.2014. máj. 29. 19:52
1/5 anonim válasza:
Olyannyira nem lehet vele találkozni, hogy én nemrég hallottam róla először, pedig sokat időzök cukrászdákban :).
2/5 anonim válasza:
*-* Úristen, de finom lehet!!! :3
3/5 anonim válasza:
Cukrászdákban soha nem csináltak ilyent. Nagyon macerás, inkább "házi" sütemény. A neten megtalálhatod a receptjét.
4/5 anonim válasza:
Az Erdős és fiai cukrászdában (Etele tér) időnként van, érdemes figyelni a facebook-oldalukat, be szokták harangozni, hogy mikor állnak neki. Hogy milyen, arról nem tudok nyilatkozni, mert nem vonz ez a sütemény :)
5/5 anonim válasza:
Kell a receptje?? Nekem meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!