Nagy a hajtás a koktélbárokban?
Arra gondoltam, beiratkozom egy bártender tanfolyamra. Kocsmában dolgozom, nincs vengéglátói végzettségem, csak azt tudom amit megtapasztaltam.
Mennyivel nagyobb a hajtás egy koktélbárban, mennyivel nehezebb ott dolgozni? Állítólag nagyon kemény meló, sokat kell talpon állni, és nincs kegyelem.
Igaz ez? Mindenhol ez van? Vagy azért nem mindenhol?
Inkább szórakozóhelyeken, bárokban van nagyobb pörgés. Pl egy siófoki Petőfi sétányon szezonban nagy a hajtás. Meg ugye nektek előkészíteni a terepet is és utána nektek is kell elpakolni standolni, mosogatni, takarítani. Szóval úgy koraestétől reggelig tartó elfoglaltság ez.
Na meg a spúrabb helyeken figyelni kell, hogy csak kevés alkoholt használj. Pl szintén petőfis élmény, hogy koktélbárban 1et fizet 2t kap akció keretében 2 long island koktélnak sem volt olyan ereje, mint félüveg pezsgőnek.
Nem írtad, hogy fiú-e vagy vagy lány. De egy bizonyított tény, amennyiben szépfiú/dekoratív lány a pultos, nagyobb a forgalom.
Az a helyzet, hogy leginkább olyan helyen éri meg dolgozni, ahol a beled is kidolgozod. Ott stabilabb is a munka, meg lóvé is van benne.
De akár egy lazább helyre, pl plázába, igényesebb kávézóba is elmehetsz, ott nem olyan nagy a hajtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!