Minden álmom egy étterem nyitása. Szerintetek megéri?
Igazad van! Van egy önkiszolgáló étterem tőlünk nem messze! Az önkiszolgálás ellenére a rántott szelet hasábburgonyával 1000 forint felett van!
Rá is néztem most az említett étterem párjára.
Rántotthús: 790 (+ köret), sertéspörkölt 790, zödborsófőzelék 550. Menü: 890 Ft.
Balaton menti éttermes haverom mondta, hogy kb. ugyanakkora profitot lehet kihozni egy étteremből, mint egy strandbüféből. Csak két fontos különbség van.
1. A büfésnek erősebb a rizikója a rossz idős napokon, na de pont ezért drága...
2. Bűféből könnyű még egyet építeni a másik mellé, így a korábbi profit egy részét elviszi a rivális. Étterem építését viszont a nagy befektetés miatt háromszor is meggondolja a vállalkozó, így kevésbé valószínű, hogy túl gyorsan támad a konkurencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!