Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Minden álmom egy étterem...

Minden álmom egy étterem nyitása. Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés
Családi étterem lenne, egyedi és álmaimban már elterveztem ( nem egyszerű hely) Csak nem tudom megéri-e nyitni mert nem szeretném ha minden pénzem rá menne viszont hasznom meg nem lenne.
2014. máj. 27. 16:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igazad van! Van egy önkiszolgáló étterem tőlünk nem messze! Az önkiszolgálás ellenére a rántott szelet hasábburgonyával 1000 forint felett van!

Rá is néztem most az említett étterem párjára.

Rántotthús: 790 (+ köret), sertéspörkölt 790, zödborsófőzelék 550. Menü: 890 Ft.

2014. máj. 27. 21:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A napi egy milliós bevételből számoljunk 100.000 tiszta hasznot, mindennap nyitva, havi 3 millió, vannak rá 8-10 en, alig 300 fejenként, nem sok. És ott a rizikó.
2014. máj. 27. 22:07
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Balaton menti éttermes haverom mondta, hogy kb. ugyanakkora profitot lehet kihozni egy étteremből, mint egy strandbüféből. Csak két fontos különbség van.

1. A büfésnek erősebb a rizikója a rossz idős napokon, na de pont ezért drága...

2. Bűféből könnyű még egyet építeni a másik mellé, így a korábbi profit egy részét elviszi a rivális. Étterem építését viszont a nagy befektetés miatt háromszor is meggondolja a vállalkozó, így kevésbé valószínű, hogy túl gyorsan támad a konkurencia.

2014. máj. 28. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!