Bambuszliget étterem milyen árkategóriába van?
Figyelt kérdés
El szeretnék menni sushizni mert még nem próbáltam ki. Bambuszligetről sok jót hallottam de ilyen akciós cuccokon kívül semmi info nincsen kiírva hogy milyen árban vannak.2014. máj. 8. 12:58
1/6 anonim válasza:
A sushi nem szokott olcsó lenni... Persze ha keveset eszel, az kevesebbe kerül, nyilván. Nekem anno a kollégáim jelentették ki, hogy egy szett maki nekik komplett étkezés, hát nemtom, nem vagyok nagybélű, de nekem több kell. Egyszer a párommal voltunk a Bambuszligetben (miután visszajött Kínából, ahol folyton japán éttermezett... valamire el kellett költeni a dupla fizut), ennek már igen sok éve, de 12 ezret hagytunk ott... Sokáig ott ültünk és aznap már nem ettem mást :D
Bocs, ha ez nem elég konkrét. Nincs a Bambuszligetnek oldala a Neten?
2/6 A kérdező kommentje:
De van honlapja, de nincs semmi kiirva oda :/
2014. máj. 8. 15:20
3/6 anonim válasza:
Az "Ajánlataink" alatt látod az árakat.
4/6 A kérdező kommentje:
Neztem azt is de az ajanlatba csak az ilyen akciosokat talaltam az ilyen sushi hajokat nem
2014. máj. 8. 20:49
5/6 anonim válasza:
Ha szusit akarsz, akkor a Kolosy térre menj: [link]
Fejenként úgy 5000 forintot érdemes számolni rá.
6/6 A kérdező kommentje:
Kőszi a válaszokat (:
2014. jún. 30. 01:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!