A mekiben mikor magunknak töltjük az üres pohárba az üdítőt akkor vissza lehet menni többször is?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 12:27
1/8 anonim válasza:
Igen. de azért szeritem ha az első kifogyott és hozol még egyet az oké. de pont tegnap láttam 1 társaságot akik vagy 5ször töltték újra a poharat 2óra alatt. na szerintem ezt már nem illik . nem gondolnám ,hogy mind 6 ennyire szomjasak lettek volna a sajt burgerük mellé.
3/8 anonim válasza:
Lehet, de Magyarországon elvileg nem szabad! Bár ez sehol sincs kiírva, csak városi legenda. Kétlem, hogy bárkire is rászólnának ha újra tölti a poharát!
Más országokban simán újratölthetőek az üdítők, csak itt sóherkednek vele. Gondolom ha mindenki vedelne, akkor kevesebbet lehetne ellopni jó magyar szokás szerint.
4/8 anonim válasza:
Van, hogy rászólnak, figyelik is!
5/8 anonim válasza:
Székesfehérváron pl ki van írva, hogy csak egyszer tölthető, és valójában ez Magyarország, szóval egyszer használatos :)
6/8 anonim válasza:
Nem töltheted újra, kivéve ha átmész assassinba :D. Mi először csak kb. 1 dl innivalót öntöttünk ki, mondván, úgy is újra lehet tölteni bármennyiszer. Mikor indultunk volna a következő adagért, megállítottak, hogy állj, többször nem lehet. Ekkor kellett észrevétlenül tölteni, mert a kisfőnök is ott volt :D.
7/8 anonim válasza:
Szombathelyibe tessék ellátogatni... Mikor voltunk haverokkal, egyikőnk ment, hogy töltsön újra, megtöltötte jött volna vissza, odaállt eléje egy öltönyös biztonsági, és mondta neki, hogy tessék a kasszánál kifizetni...
Na azóta se mentünk be ha épp abban a városban jártunk, az haggyán, hogy ki se volt írva, de hogy ilyen bunkó stílusban szóljanak érte, meg mellé még ki látott biztonsági őrt ilyen helyen máshol?
8/8 anonim válasza:
Általában ki van írva hogy nem lehet. De általában nem nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!