Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Pesten jó (! ) és olcsó kínai...

Pesten jó (! ) és olcsó kínai gyorsbüfé?

Figyelt kérdés

Ha lehet, a büfé internetes oldalát is írjátok ide, véleményeket, stb.

Ha nincs internetes oldala, akkor hogy mi a neve és hogy hol van.

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM, a hasznos váalszokra megy a zöld kezecske :)

2014. jan. 3. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hungária körút felé, a "stadionok" metrómegállóból ahogy kimész, továbbmész egyenesen a kereszteződésnél, és balra az első kínai gyorsétterem kell neked. Olcsó, és ehető kajákat főznek. Hatalmas adagokat kapsz 4-5-600 forintokért.
2014. jan. 3. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazon az útvonalon, kicsit messzebb is van egy kínai büfé, agyanaz a cég üzemelteti, mint az előbbit, amit írtam, de más a szakácsuk. Árak ugyanazok, kaják is nagyjából, de mégis más kicsit. Azt is kipróbálhatod.
2014. jan. 3. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt van neked térképen is, mindkettő a Burger King-től visszafelé van. A Burger King és a metrómegálló között.

2014. jan. 3. 11:39
 4/6 A kérdező kommentje:

oké, hnap elmegyek megnézni, milyenek, köszi a választ:)

ha valaki még tud vmit ajánlani, írja meg nyugodtan :)

2014. jan. 3. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha a Pest az Pest, akkor nem tudok...

De ha Pest=Budapest (mi vidéken így használjuk :D), akkor Móricz Zsigmond körtér, 6-os villamos végállomásánál, Madárfészek. Weboldal sajnos nincs.

Decemberben voltam utoljára, nem tudom, most januártól emeltek-e árat.

Tofuból csak nagy adag van (legjobb a városban), 520 forint.

Szószos nagy adag kaják: édes-savanyú csirke, szecsuáni csirke, bambuszrügyes-gombás csirke, nyolc kincs mártás - ezek sima rizzsel 580 forintba kerülnek menüben.

A többi (thai csirke, csilis csirke, hagymás csirke, fokhagymás kacsa, gung bao csirke, cukkínis csirke stb.), ha jól emlékszem, 700 forint. Nem a legolcsóbb, de! jár hozzá ajándék leves. Ajándék leves minden nagy adag ételhez jár, kivéve a tofuhoz.

Az alap köret a sima rizs, a menüárak erre vonatkoznak. Ha tésztát kérsz inkább vagy tojásos rizst, az +50 forint; ha rizstésztát vagy krumplit, akkor az +100. Elvitelre is lehet kérni, a doboz 30 Ft-ba kerül (ha levest is kérsz, ahhoz is 30 forint a doboz, de vihetsz sajátot is).

Az ajándék leves miatt sokan járnak oda. De egyébként is jól főznek. Ált. délután egy óra körül van a csúcsidő, akkor nagyon sokan vannak.

Árulnak szusit is, meg marlenkát, meg mindenféle üdítőt. Nekem a kedvenc helyem. :)

A 6-os villamos pályája mentén az ellenkező oldalon (már majdnem kint az Okt. 23-a útnál) van a Ruyi kínai étterem is, azt is hallottam már dicsérni. Ill. a kettő között félúton a Ji Li, arról is csak jót hallottam eddig, de ezzel a kettővel nincs tapasztalatom.

2014. jan. 3. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nagyvárad téren van egy jó és olcsó.3as metróval elmész odáig, és felmész az üllői út felé. sétálsz egy kicsit, és ott is vagy.
2014. jan. 5. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!