Egyél BigTasty-t, rácsos krumplival, 2db zöldfűszeres szósszal és nagy kólával. Desszertnek meg egy öntetes fagyit vagy egy almás pitét! :)
Én is ezt ennék most! :) :D
Ennyi pénzzel tuti nem oda mennék...
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: ennyiből szerintem bármit kipróbálhatsz. (Akár több mindent is egyszerre.)
Én sem a témához írok, és népszerű sem leszek, de elszomorít, hogy Magyarországon ilyen rossz a szövegértés.
A kérdező azt kérdezte, hogy mit egyen a mekiben és a 7 válaszolóból 4 ezt nem értette, és tök másra válaszolt.
A kérdés az volt, hogy mit egyen 3000 Ft-ért a mekiben és nem azt kérdezte, hogy egyen-e 3000 Ft-ért a mekiben.
Egyébként szerintem 3000-ből 1 fő már elég jól tud lakni. Legyen Big Mac menü, legyen hagymakarika, meg valamelyik most menő promós szendvics. Ehetsz utána egy jó desszertet is talán.
FaBRiK, egyet értek veled! Ha ti nem ennétek a mekiben, hát ne tegyétek! De akkor vagy ne szólajtok hozzá a kérdéshez vagy válaszoljatok rá! Az nem baj, ha elmondjátok a véleményeteket, de szerintem a kérdező inkább válaszokat szeretne olvasni és nem azt, hogy miért ne egyen ott.
És bár nekem nincs nagy tapasztalatom mekizés terén, én vennék egy sajtburger menüt, a többi pénzt meg eltenném majd legközelebbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!