Hol lehet venni Budapesten kürtöskalacsot? Emlekszem hogy van a Váci utcán, meg a deákon, ezenkívül még hol lehet?
Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 17:01
2/12 anonim válasza:
Keletinél, a Baross téren is van egy. De szerintem a legjobb, amit a Ferenciek terénél lehet kapni, a Molnárnál :)
3/12 anonim válasza:
Most van a karácsonyi vásárban a Vörösmarty téren, ez 100%. És úgy emlékszem, az Allee mellett is, szintén a vásárban, de ebben nem vagyok biztos.
4/12 A kérdező kommentje:
köszi, hol van pontosan az a Molnár?
2013. dec. 6. 17:34
5/12 anonim válasza:
Holnap termelői piac lesz a Bosnyák parkolójában. Ott is van egy kocsiból áruló kalácsos. Egyszer vettem az Unokámnak, izlett neki, és olcsó.
6/12 anonim válasza:
Nyugati ter, deak teri metros aluljaro, keleti palyaudvar ahol a napokban lattam.
A karacsonyi vasarokban tobb arus is van, en a vorosmarty teren,a cukraszda elott vettem, nagyon nagyon finom! 1500 ft, tobb fajta izben is kerheted,nagyon nagy adag es masnap is tokeletes a tesztaja,nem szarad ki, puha marad. Oriasi a sor elotte,de megeri kivarni!:)
10/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. dec. 9. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!