Honnan rendeljek a XI. kerületben?
Figyelt kérdés
Szeretnék változatosan étkezni, de nem találom a megfelelő helyet, ahonnan tudnék rendelni.
Tudtok ajánlani olyan helyet, ahonnan nem csak pizzát, hamburgert lehet rendelni, hanem főzelékeket, húsokat stb.?
A másik fontos szempont a megfizethetőség. Egyetemista vagyok, így nem tehetem meg, hogy minden nap drága éttermekből rendeljek.
2013. nov. 27. 22:50
1/3 anonim válasza:
Nagyon rendelni akarsz? Inkább keres az egyetem közelében egy főzelékfalodát, kifőztéd. Ezer alatt be lehet kajálni házias kajákból.
2/3 anonim válasza:
Én nagyon finnyás vagyok, kipróbáltam már pár céget. 1-2 hét után váltunk.
Egy fél éve az egeszsegkonyha.hu oldalról rendelek. Nekem ízlik, rengetegféle kaja van, nem kell minden héten ugyanazt enni.
Ha nem vagy válogatós, egy heti menü kb. 2000 Ft-ból kijön.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kipróbálom, amit ajánlottál. Igen a rendelés nekem most ideálisabb lenne : )
2013. nov. 28. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!