Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért szeretjük úgy?

Kolos1 kérdése:

Miért szeretjük úgy?

Figyelt kérdés
miért szeretjük anyira a pizzát persze szeretem de hát csak liszt,sonka,szalámi,és sajt

2013. nov. 10. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi nem szeretjük.
2013. nov. 10. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
"liszt,sonka,szalámi,és sajt" Hát, pl. nálunk nem ilyen a pizza, de mindegy. :D
2013. nov. 10. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Én minden tésztafélét szeretek, amihez paradicsomos mártás van: pizza, spagetti, lasagne...
2013. nov. 10. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Na, szóval azt akartam ebből kihozni, hogy én a tészta+paradicsomos szósz kombó miatt szeretem a pizzát, pl. tejfölös alappal nem jön be.

Meg a többi feltét sem mindegy azért.

3-as voltam.

2013. nov. 10. 17:27
 5/7 A kérdező kommentje:
hát énis úgyszeretem
2013. nov. 10. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért szeretik az emberek általában, (bár én sem rajongok érte), mert:

Roppant egyszerű elfogyasztani. Még evőeszköz sem kell.

Meleg étel.

Húsból és kenyérből van, ami a két alapélelmiszerünk.

Ellenben mégsem olyan mint a kenyér, így "különleges".

Filléres étel, ez az amit ha rendelsz is megengedheted magadnak.

A kecsapos/paradicsomos alapokat általában szeretik az emberek.

A tininindzsa teknőcök is ezt ették.

De úgy is mondhatjuk, hogy ez egy olyan meleg étel, ami nagyon olcsó, és tartalmaz szénhidrátot és húst. Ez mindent elárul. Minden ételt imádunk, ami olcsó, és tartalmazza az emberek (többségének) alapvető összetevőket.

De pont ezért szeretjük a giroszt is, vagy épp a kínait, amit kicsit árnyal a különleges ízvilága. De nem véletlenül ezek az uitmate world known junk food-ok.

2013. nov. 12. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a biológiai háttere érdekel, akkor elárulom, hogy a gyorsan felszívódó szénhidrát egy addiktív anyag, és mivel a pizza is jórészt abból áll, ezért a pizza is függőséget okoz. Persze ez nem azt jelenti, hogy két alkalom után remegni kezdesz, ha nem tolhatsz be napi hármat, de azért megkívánjuk ugye...
2013. nov. 12. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!