Szegediek! Milyen az A Capella cukrászda? Ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A süteményekre lennék kíváncsi, és hogy van- e hely például hétvégén a cukrászdában, vagy zsúfolásig megtelik??
És milyenek a desszertkelyhek??
2013. okt. 21. 21:41
3/5 anonim válasza:
Szerintem finom minden, mondjuk kicsit drágállom. Akkor jó menni, ha jó az idő, akkor ki lehet ülni, amúgy szerintem gyorsan megtelne.
4/5 anonim válasza:
Jartam mar ott,nekem bejon, nem tartom draganak egyatalan,jo,hogy ki lehet ulni,mert bent mindig sokan vannak. Szepek a tortak,sok fajta suti es fagyi van, poharas desszertek is, es macaron! Probald ki,en ezt ajanlom,nem ismerek sok jo cukraszdat a kornyeken.
5/5 anonim válasza:
Többször voltam már ott. Az bitos h hétköznaponkánt van sok hely. Hétvégente már kevesebb és mikor ünnep van, Vagy hosszú hétvége nem ajánlatos oda menni, mert akkor harcolni kell a helyért. A sütijeik finomak, izletesek. Szeretem azt a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!