Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen jó cukrászdákat ismerte...

Milyen jó cukrászdákat ismertek Budapesten?

Figyelt kérdés
Párommal keresünk cukrászdákat, ahová be lehet ülni egy sütire, esetleg egy kávéra, vagy olyan kávézókat, ami hasonló lehetőségeket kínál. Vidékről járunk fel Budapestre, így a 3-as, 2-es, 1-es metrók vonalára esőkben gondolkodunk. :)

2013. szept. 28. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
En a Sugart ajanlom. Tudom, a csapbol is ok folynak, de ha cukraszdakat keresel,nem hagyhatod ki! Olyan kulonlegessegeket meg kulfoldon sem lattam, pedig a munkam miatt alig vagyok otthon. Probaljatok ki! Elmeny!:)
2013. szept. 28. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Közel van a kettes metró Batthyány téri megállójához (de onnan még kell menni villamossal vagy hévvel): Daubner vagy Zazzi.

Szintén közel van a 2-es és 3-as metróhoz is (de kell villamosozni vagy gyalogolni): körúti Szamos Cukrászda vagy a Sugar Shop az Andrássy-n.

A 3-as metró végállomásához van közel a Horváth Cukrászda Újpesten, és az emeletén ott van az eredeti Sugar Shop.

A Vörösmarty téren (Kisföldalatti) van a Gerbaud Cukrászda.

2013. szept. 28. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Daubner :)
2013. szept. 29. 10:33
 4/7 anonim ***** válasza:

A városban magasan a legjobb a Zazzi (zazzi.hu)

Nem metró melletti, de a 9-es busznak van megállója az összes metróvonal ill. a Nyugati mellett is és elvisz a Kolosy térre, ahonnan 150m séta a cukrászdájuk. Másik opció a Batthyányról HÉV-vel menni a Szépvölgyiig.

2013. szept. 29. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Szamos - Erzsébet körút :)
2013. szept. 30. 16:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Ígérjük, hogy amennyit csak tudunk kipróbálunk az ajánlatokból! :)
2013. okt. 2. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Majd írd le, melyik hogyan tetszett. Én is nagy cukrászda-keresésben vagyok épp. :D Volt is egy ilyen kérdésem, mert meg akarom találni az új "kedvencet". :)
2013. okt. 2. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!