Van-e a Mc'Donalds-ban olyan szendvicsféle, amiben nincs hús?
ha reggelizni mentek 10,30-ige, akkor többféle szendó is van, ami hús nélküli. én is azt szoktam enni.
egyébként meg nem értem miért ne kérnéd hús nélkül, ha reggeli utáni időpontban mennétek.
Van vegaburger, sajtos toast reggel, emellett saláta, krumpli, és jelenleg itt külföldön vega wrap is.
Hús nélkül LEHET kérni a szendvicset (számtalanszor tettem már), de az árát ki KELL fizetni. Pluszban szoktam bele kérni sajtot, hagymát, stb. Nekem nem csomagolták el külön a húst, nem is kérdezték.
Van egy halas burger, legalábbis régen volt (feltéve ha halat eszel).
Saláták öntettel, abból van olyan amiben nincsen hús
Ehetsz pl. sütltkrumplit majonnézzel vagy almáspitét.
Esetleg a shakek azok ilyen tejes italok van belőle csokis, epres vaniliás. Nagyon sok mekiben van kávézó, ott rengeteg sütemény van ha abból szívesen ennél. Nagyon gyakran van sajtfalatka. bár az nincs mindig, nem tudom, hogy most van e. Azt általában fűszeresen készítik, én szeretem. Ha van mindig azt eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!