Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Csokiszökőkútról mik a vélemén...

Csokiszökőkútról mik a vélemények?

Figyelt kérdés
Anyumnak gondoltam karácsonyra.
2013. szept. 25. 18:46
1 2
 11/12 Eszter80 válasza:
100%

Nagyobb családi rendezvényre vettem meg Clatronic / Bomann SKB 3248 csokiszökőkutat, ugyanis, ha ilyen jellegű szolgáltatást rendel az ember minimum 35000! Ft-t kérnek érte, és még a gép sem lesz az övé.

Tegnap kibróbáltuk. Rendben működik, és nem hangos! Ok, sokan voltunk, nem egy csendes szobában működött. Nagyon jó minőségű csoki pasztillát vettem, 65%-os, és külön egy tálban 50 dkg felolvasztottam, tejjel, hogy közepesen folyós legyen, ezt öntöttem bele az alsó tálkájába. Mivel kevésnek bizonyult ahhoz, hogy egybefüggően follyon, még tettünk hozzá. Fontos, hogy alulra kell önteni a csokit, volt olyan ismerős, aki a tetején adta hozzá, és szerte spriccelt :D

Szerintem az alájn lévő "felfogó" tálka csak a meleg megtartására alkalmas, arra nem, hogy a csokipasztillákat felolvasztva működjön a gép!!! Sőt, amikor utólag hideg tejet öntöttem hozzá, azzal sem nagyon birkózott meg :( De sebaj, visszaöntöttem a masszát a tálba, és megmelegítettem a mikróban :)

A tisztításhoz az állvány részt remekül le lehet szedni, forró vízben a rádermedt csokit könnyne el lehet mosni. A tálkát azonban nehezebb elmosni, mivel az a motorhoz van rögzítve, így óvatosan kell.

Összességében ár-értékarányban (8800 Ft-ért már meg lehet venni) ajánlom a gépet, tudja, amit tudnia kell, szerintem a siker a jó minőségű csokoládén múlik, amit felolvasztunk. Senki ne itt akarja "elsütni/folyasztani" a megmaradt mikulás/nyuszi figurákat...

2013. okt. 17. 09:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 17. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!