Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Csokiszökőkútról mik a vélemén...

Csokiszökőkútról mik a vélemények?

Figyelt kérdés
Anyumnak gondoltam karácsonyra.
2013. szept. 25. 18:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Jó sokat fogja használja.Kb 1x.
2013. szept. 25. 18:58
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Szép, szép..de mi értelme?
2013. szept. 25. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Kulonleges, sokkal jobb mint a szokasos ajandekok. Biztos orulni fog neki, es minden vendeglatasnal hasznalja majd,figyeld meg,mert buszke lesz ra!!! Tok jo otlet, ne hagyd magad lebeszelni. Es tok jo otletet adtal a bnom eskuvojehez,koszonom!;)
2013. szept. 25. 21:46
 4/12 anonim ***** válasza:
47%
Kedves masodik, ha ajandekot veszunk,akkor nem a hasznossagra figyelunk,hanem a vagyakra es a kulonlegesebb, ugymond ' luxus' dolgokra. Nalunk legalabbis. Hisz amire szukseg van,azt megveszi magatol is a szemely.
2013. szept. 25. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

Igazad van, de nem szoktam olyan ajándékot venni, aminek én nem látom értelmét. Ez alól persze kivétel, ha a másiknak tudom hogy kéne. De itt ilyenről nem szól a fáma, szóval amennyi infó itt van, az alapján fölöslegesnek és kacatnak tartom. De ha kérdező tudja, hogy az anyukájának bejönne, akkor meg tök jó ajándék lehet.

2# voltam.

2013. szept. 25. 23:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs semmi értelme.
2013. szept. 25. 23:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Mivel anyámnak mindene van, a dekorációs dolgokért nincs oda mivel eddig akármennyit adtam neki mind a kamrában végezte. Olyat akarok aminek haszna is van. Rokonok vendégek szoktak jönni és gondoltam jól mutatna egy ilyen.
2013. szept. 26. 12:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Én azt gondoltam sokáig, hogy tök felesleges. Két éve karaácsonyra kaptunk egy igaz nem szökőkutat, de egy nagyon szép csoki fondue szettet. Nem kerül elő mindennap, de alkalmanként elővesszük és nagyon szeretjük. Magamtól biztos nem vettem volna meg, de így nagyon jó, hogy kaptunk. Mis ezretjük. A barátaink pedig már többször kérték mikor jöttek, hogy legyen csokifondue.
2013. szept. 26. 15:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen, sokszor van,hogy magunk sajnalunk kolteni ra,vagy nem jut eszunkbe,de ha megkapjuk nagyon bevalik. Ilyen volt nalam pl egy masszazsfotel, egy uti mini DVD lejatszo, egy labmasszirozo pezsgofurdos szett is:) szerintem vedd meg batran:)
2013. szept. 26. 22:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is pont arra gondoltam, hogy kéne szerezni egyet karácsonyig. Összejönne a család, mártogatnánk a finomságokat, beszélgetnénk a szépen feldíszített asztalnál, fenyőillat mindenhol :)

Aztán később baráti összejöveteleken is elő lehet kapni. Biztos nem fogjuk minden nap használni, de szerintem én is beszerzek végre egyet.

2013. szept. 28. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!