Hol lakhatnek jol egeszseges etellel budapest belvarosaban kb 1500ft-bol?
Nézz szét a környéken, ahol dolgozol, hogy az éttermekben a "menü" keretében miket szoktak főzni és lehet-e csak úgy símán bemenni, azt kérni, vagy pedig előre kell rá befizetni = előfizetéses.
Ennyi pénzből a napi ebéded (leves + második) kb. kijönne, és főtt étel kerül a gyomrodba.
Attól függ hol dolgozol. A The Club nevezetű helyet csak ajánlani tudom. A mester utcán található. 1200 forint a 2 fogásos, asszem 1500 a három fogásos kaja. Nyáron járt ezek mellé limonádé is, nem tudom hogy most is van-e még. Én megtermett férfi létemre a 2 fogásossal mindig jól laktam. Finoman főznek. 2 leves és 2 második és 2 desszert közül lehet választani.
E mellett még a Ráday utcán is nézelődhetsz, ott van rengeteg étterem és ennyi pénzből a menüt ki tudod hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!