Te is szeretsz csövezve enni?
Figyelt kérdés
Most vettem 2 kiflit és egy natúr joghurtot, itt eszem egy útszéli buszmegállóban.2013. aug. 2. 19:37
1/8 anonim válasza:
Nem :D Én még azt se csinálnám meg h megveszem a zsemlét meg a szalámit és vhol nyilvános helyen beleteszem és megeszem. Olyan viszont volt már, hogy pizzáskiflit megettem megállóba. Nagyon éhes voltam nem voltak sokan meg ottvolt ismerősöm is
2/8 anonim válasza:
Szerintem jó dolog. Persze csak úgy az utcán sétálva, nagy tömegben nem, meg elvileg nem is illik (mondjuk manapság ez már senkit nem érdekel, ahogy elnézem :D), de ilyen nyugis "csöves" helyeken szeretek enni, főleg társaságban.
3/8 anonim válasza:
ha éves vagyok, akkor eszek. Nem így hogy joghurtot is hozzá, ha nem csak simán kiflit. Nincs ebbe semmi különös, ha éhes vagyok, nem halok éhen.
4/8 anonim válasza:
bocs: Ha éhes vagyok, akkor inkább nem halok éhen.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát ilyet hogy nyilvános helyen vagy utcán nem illik enni, nem is hallottam. :D Mondjuk Pesten a metróban vagy aluljáróban, tömegben nem is ennék, egy fertő az egész.
2013. aug. 2. 19:53
6/8 anonim válasza:
Én régen haverokkal kiültem a parkba és sós kiflit ettünk tejfölbe tunkolva.
7/8 anonim válasza:
Nem kifejezetten, de ha nagyon éhes vagyok csak eszek. Nagyon nagy tömegben nem bírnék, eleve utálok mások előtt enni :D
8/8 anonim válasza:
Már templomlépcsőn ülve is ettem. (Persze nem a saját városomban.) Jöttek kifelé, amikor vége lett a misének, én meg békésen szalonnáztam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!