Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tudnátok nekem írni olyan...

Tudnátok nekem írni olyan budapesti fagyizókat/éttermeket, ahol elfogadható áron árulnak fagyikelyheket és azok finomak?

Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 19:15
 1/2 anonim válasza:
Te komolyan a fagyi kelyhet akarsz enni, fagyi helyett?!
2013. aug. 15. 00:23
 2/2 anonim válasza:

hát a fagyikelyhek nem tudom, milyen árban vannak, de az Örs vezér téren az Árkádban fent az emeleten van a Gelatiamo (középen, kb. ).

Én ott mindig gombócosat veszek. 220.- egy gombóc, de az nem olyan kis hangyafingnyi adagúak, mint ami manapság (sajnos) el van terjedve. rendes 7(!!) dkg-os, és ISTENIII.

a fagylaltkelyhek tényleg nem tudom milyen árban vannak, de tapasztalataim szerint azok mindenhol drágák. :D

2013. aug. 20. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!