Pesten olcsóbb de igényes Duna parti étterem?
Duna mellett ennyiből ketten nem vacsoráztok, max. ha szendvicsezni mentek a Kopaszira, vagy kiültök a Rómaira a Fellini kultúrbisztróba, ami egy hangulatos lakókocsi-büfé, de egyiket se nevezném ideálisnak egy évfordulós vacsorára.
Gyűjts hozzá még 5-t és akkor tudom javasolni a Carne di Hallt, ott 2x2 sáv meg egy villamosvonal választ el a Dunától, de a rakparton van, a kilátás szép, nyáron van terasz és a kaják isteniek.
Esetleg egy piknik? Elmész a Culinarisba vagy más gourmet boltba, veszel bort, hideg előételekből 3-4-t, sonkát, 1-2 sajtot 10e értékben és kiültök valami szép zöld területre (Kopaszi) és a napsütésben jól érzitek magatokat. Nem vacsora, de az én barátnőm biztosan ugyanannyira élvezné.
Spórolás végett esetleg a bort, sajtot vehetnéd egy nagyobb hiper prémiumrészlegén, a Culinarisból meg az isteni előételeket és a házi pékárut csak (pácolt articsóka, rókagomba, fetával töltött paprika meg van még vagy 20 másik), mert ott 10dkg 600-1000 körül mozog szinte minden kimérős dologban.
A Melba éttermet tudom nektek ajánlani.Nekünk itt volt az esküvőnk és az általunk kért menü,nagyon finom volt..Ez nem a belvárosi Duna parton van.Néz meg a képeket,hátha megtetszik.Sokszor még séta hajózni is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!