Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Fregatte Étterem Siófok-Szabad...

Fregatte Étterem Siófok-Szabadifürdőn?

Figyelt kérdés
Bocs, de ezt a kérdést csak azért írtam ki, hogy válaszolhassak is rá - talán más nem sétál bele a csapdájukba...

#étterem #Siófok #Fregatte #Szabadifürdő
2013. jún. 23. 14:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Szóval voltunk olyan hülyék párommal, hogy bementünk fenti étterembe. Párom azt az elvet vallja, hogy oda kell menni, ahol sokan vannak. Itt nem volt senki, de én erősködtem, hogy ide menjünk, mert szép, kellemes kerthelyisége volt, úgy gondoltam, eszünk ott egy jót - párom belement. Először is, a felszolgáló csak étlapot hozott, itallapot nem. Párom Dreher csapolt sört rendelt, én 2 dl fehérbort. Ott kezdődött, hogy 35 fok volt, dög meleg - nem szoktam alkoholt inni, de jól esett volna egy pohár hideg fehér bor, ezért rendeltem. Kaptam is, a probléma csak az volt vele, hogy meleg volt... Aztán a kaja: én fittness menüt rendeltem, ami az étlap szerint a következőkből áll: ÓRIÁS mandulás bundába panírozott csirkemell, steak burgonya, friss saláta, és 2.5 dl Pepsi termék. Ehelyett kaptam egy átlag alatti méretű rántott csirkemellet gyorsfagyasztott hasábburgonyával, üdítő nélkül. Számlázáskor páromnak Pilsner Urquell sört számoltak, nekem valami rosét, xy pincészetből, amit ittam, nem az volt. Tehát összegezve az eddig írtakat, a szabadifürdői Fregatte étterem egy nagyon lehúzós hely, a kaja egy gyorsbüfé szintjét talán üti, de adagban, méretben semmiképp. Semmi pozitív gasztronómiai élmény. Másik étterem nevét (ahol finomat ettünk) nem írom, mert akkor azt hinnétek, hogy a konkurencia vagyok. Ez a hely nem a visszajáró vendégkörre és a szájreklámra épít, hanem az egyszeri lehúzásra.
2013. jún. 23. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért lehúzni se lehet mindenkit.
2013. jún. 23. 15:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja, azért kezdtem úgy az irományomat, hogy "voltunk olyan hülyék" ...
2013. jún. 23. 16:48
 4/6 A kérdező kommentje:
:-)
2013. jún. 23. 16:48
 5/6 dev dam ***** válasza:
AKKOR ELKERÜLÖM NAGY ÍVBEN .
2013. jún. 23. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:

erősen hagytátok magatokat..:)

és na mindegy.

mellette az étterem viszont jó és finom.

2013. jún. 23. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!