A vendéglátó helyeken miből készítik a tejes turmixokat?
Figyelt kérdés
Friss gyümölcsből, vagy sűrítményből? Aki dolgozott olyan helyen ahol volt turmix, megírná hogyan készítették?2013. jún. 13. 21:49
1/2 anonim válasza:
Friss gyümölcsből, tejjel összeöntve majd jól elkeverve.
2/2 anonim válasza:
A turmixnak éppen az az előnye, hogy nem látszik, milyen a gyümölcs, amit beleraknak. Ami megmarad, csúnya, poshadásos, sérült, stb, az mehet a turmixba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!