Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » McDonald's-ban ha felmutatom...

McDonald's-ban ha felmutatom a diákigazolványomat, akkor milyen kedvezményeket kaphatok?

Figyelt kérdés
Csak mert halottam, hogy a diákok kapnak valamilyen kedvezményt

2013. jún. 6. 18:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát kit érdekel, hagy húzzák a szájukat, ez a dolguk, mi az, hogy ha van egy bizonyos kedvezmény számomra amivel én élhetek, azaz a pénzemmel takarékoskodom, akkor azt ő döntse el, hogy kiadja-e vagy sem, magyarul az én pénzemről ő ne döntsön már...:):D

Köszönöm mindenkinek aki értelmes válaszokat adott,mennek a kezek:)

2013. jún. 7. 12:01
 12/13 anonim válasza:
Most már a KFC-ben is van 990 Ft 2 longer egy újra tölthető pepsi kis krumpli
2014. szept. 1. 17:46
 13/13 anonim válasza:
Letölthető Androidra egy Diák kedvezmény nevű alkalmazás, amiben benne van, hogy milyen üzletben mit tudsz olcsóbban venni a diákigazolványod felmutatásával. Ebben benne van, hogy 47% kedvezménnyel 1000 ft-ért kapsz a mekiben BigMac-et + kis krumplit + almáspitét + kis üdítőt. És ez hivatalos, le van írva a papírban amit kaptam, mikor megküldték az új diákomat. Ha nem akarják kiadni kedvezményesen, mutasd fel, hogy az alkalmazás szerint (ami hivatalos) márpedig van ilyen kedvezmény. Ha meg nincs, tüntessék el a hirdetést, mert az a vásárlók megtévesztése és azzal már a fogyasztóvédelemhez jogosan fordulhatsz! Jobb, ha egy kicsit utánanézel a dolgoknak.
2014. dec. 2. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!