Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Iskolalátogatási igazolással...

Iskolalátogatási igazolással ki tudom váltani a diákigazolványomat?

Figyelt kérdés

Megbüntettek tegnap a metrón, mert érvényes bérlettel de érvénytelen diákigazolvánnyal utaztam. Iskolát váltottam idén és nem volt még időm az új diákot megcsináltatni.

Ideiglenes diákigazolványt nem adtak, csak iskolalátogatási igazolványt.

Ezt elfogadják esetleg? Vagy baszhatom az egészet?

Nem tudom és nem is fogom a 16ezret befizetni nekik úgy, hogy közben még bérletet is veszek évek óta minden hónapban. Nem tartom igazságosnak.

2013. jún. 4. 03:00
 1/4 Neuhauser László ***** válasza:

Iskolalátogatási 30 napig érvényes, tehát havonta újat kell kérned.

Ezzel, és a régi diákoddal utazhatsz kedvezményesen

Utólagos bemutatásnak számít, ha beviszel egy iskolalátogatásit, ilyenkor is fizetni kell valamennyit, BKV - nél ez nem tudom mennyi, felénk 1.000 ft (Körös Volán - Békés megye)

(közben rákerestem:

Eljárási díj mértéke éves, szemeszterre szóló és negyedéves bérletek bemutatása esetén 1000 Ft

Eljárási díj mértéke bérletek bemutatása esetén minden más esetben 2000 Ft )

2013. jún. 4. 04:43
 2/4 anonim ***** válasza:
nem iskolalátogatási kell. van a régi ideiglenes diàk helyett egy nyomtatvány, sorszámmal, azt ad az iskola, azt elfogadja a máv, bkv, fent is van a honlapjukon.
2013. jún. 4. 06:14
 3/4 anonim ***** válasza:
De nem hatvan napig érvényes ?
2017. jan. 28. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Valami "Igazolás" papír -
2017. jan. 28. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!