Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Az éttermekben miért olyan...

Az éttermekben miért olyan vacak, híg tartármártást szoktak csinálni?

Figyelt kérdés
Én otthon csak összekeverem a tejfölt a majonézzel, ízesítem egy kis citromlével, mustárral, sóval, borssal, és kitűnő tartármártás lesz belőle. Hogy lehet ezt elrontani?

2013. máj. 25. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem elrontják, hanem a tejföl már eleve hígítva van náluk egy kis tejjel, és abból már a "házi tartár" minőséget nehéz összehozni.

Gondolom én!

2013. máj. 25. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
43%
Vacak étterembe jársz, épp tegnap ettem tartárt étteremben és olyan sűrű volt kb. mint a majonéz.
2013. máj. 25. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem elrontják, hanem a tartármártás hivatalosan majonéz, fehérbor, só, bors, cukor, citromlé, mustár. Így tanítják a szakácsoknak. Egyébként én sem szeretem az "eredeti" tartármártást. Én is hasonlóan készítem, mint te, de szerintem az átlagemberek többsége is.


20/L

2013. máj. 28. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!