Melyik volt a legjobb étterem, ahol valaha ettél? Miért?
Sárváron van egy magyaros kis étterem...amolyan lemegyünk a pincébe stílus:) eszméletlenül jól föztek, csodás volt a hely, a pincérek is, és az ár is teljesen reális:) a hely nevét meg nem mondom már, de egy lovarda, kis panzió is tartozott hozzá:)
a másik erdélyben volt....mészmész a sok szerpentinen, aztán a hegy tetején ott van a pisztrángos:) egy-egy kecske, lovacska mászkál az úton, van benti rész is és kint is lehet enni...végig alattad úszkálnak a pisztrángok:) a lányok népviseletben sütik az eszméletlen finom házi kenyeret, a pisztráng az valami mennyei...az egész hely, környezet...mondjuk nekem mindenem a hegyvidék:)
24L
Évekig eljártam mellette, de a múltkorában betértem a Paprika Csárdába Hegyeshalmon, a határon. Nem vártam sokat egy olyan forgalmas helyen, egy gyors kajára gondoltunk, nem volt jobb ötletünk ahova mehettünk volna. Pozitívan csalódtam. Igényes belső, udvarias pincér. Emberes adagok még nekem is, sokoldalas étlap, jobbnál jobb kaják, alig tudtam választani. Fazékban ököruszály levest, majd kemencében sült báránycsülköt választottam, fenséges volt.
Keveslem a hagyományos, magyaros éttermeket, mit tegyek, bár szeretek mindent megkóstolni, de ha igazán éhes vagyok, nekem hazai koszt kell.
Kiváló hely még a lajosmizsei Tanya Csárda, vagy Solymáron az Aranykorona, Pesten a Kehli - vendéglő.
Ha egyszer lenne annyi pénzem, hogy belekezdjek, tudnám mi kell az éhes vendégnek, lennének ötleteim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!