Győrben melyik a legjobb étterem?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ahol legjobb az ár/minőség arány. Nem feltétlenül olcsó éttermet keresek, hanem ahol tényleg jól főznek, megfelelő a kiszolgálás, a felszolgált mennyiség sem diétás adag, és az étterem hangulata is kellemes. Ja, és a nemdohányzókat nem valami eldugott, kényelmetlen lukba ültetik! Nagyon kritikus vagyok, úgyhogy tényleg a legjobbat keresem! Előre is köszi minden érdemi választ.2013. febr. 11. 10:47
2/6 A kérdező kommentje:
Hallottam róla jót és rosszat is, így egy kicsit bizonytalan vagyok, de egyszer ki kellene próbálni.
2013. febr. 11. 11:15
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Aranyszarvast ismerem, oda sokat járunk, de most valami mást akarok kipróbálni.
A Szalay-t régebbről ismerem, valamikor nagyon jó volt, aztán zuhant a színvonala, és újabban nem tudok róla semmit. De akkor lehet, hogy megnézem.
2013. febr. 11. 12:39
5/6 anonim válasza:
Patio a legjobb,udvarias kiszolgálás,kedvező árak!!!
6/6 anonim válasza:
Kedvező árak?? HAHA jó vicc :D Győr egyik legdrágább étterme de sebaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!