Foodora rendelésnél megadhatok egy benzin kutat ahol átvenném autóból kiszállva a rendelést?
Figyelt kérdés
Vagy hogyan tudnám átvenni úgy hogy abban a városban nincs címem viszont pont ott leszek és ki tudnám használni a foodora kuponommárc. 27. 17:53
1/4 anonim 

válasza:

Nyugodtan csak írd megjegyzésnek a rendszámot, én vittem már autóhoz
2/4 anonim 

válasza:

Igen. Én vendégházba rendeltem, nem volt probléma. Gondolkodtam már azon is, hogy vasútállomásra rendelek időpontra, ahol átszállok, de végül elvetettem a dolgot azért, mert ha késik a vonat szegény futár ne várjon.
4/4 anonim 

válasza:

Sallai is szokott így rendelni. Mi vendégházba és kempingbe is rendeltünk már, bár utóbbinál kimentünk azért a kapuhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!