Van valami ehhez hasonló menza Székesfehérváron?
Egyedül lakok, nem sokat vagyok otthon, ezért sajnos főzni nem nagyon van időm, olyat szoktam általában magamnak csinálni ami 20-30 perc alatt kész van, de néha jól esne, ha lenne itthon főtt kaja is, ami lehetne igazából bármi.
Olyan helyre gondolok, ahol van egy adott menü, ami mindig változik, nem én döntöm el, hogy mi lesz a menü, hanem meg van előre adva a heti menü, és erre feliratkozok, és én minden nap átvenném. Mivel nem vagyok sokat otthon, ezért az is fontos lenne, hogy ne házhoz szállítással lehessen ezt átvenni, hanem mondjuk a helyre bármikor bemehetnék nyitva tartási időben a kajáért.
Van ehhez hasonló jó ár érték arányú menza szerű lehetőség Székesfehérváron? Csak egy sima ebéd is elég lenne, a többit megoldom magamnak, csak ilyen plusz főtt kaja kiegészítés lenne ez nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!