Sok kifőzde, gyrosos, büfés miért csak délben nyit?
Figyelt kérdés
Sokan éhesek már 11kor.ma 09:55
1/4 anonim válasza:
Hát azért annyian nem akarnak gyrost reggelizni, hogy megérje nekik.
Nem egy tipikus brunch kaja.
Meg mert a hambisnak menni kell a nagykerbe.
Meg ha este sokáig dolgozik, akkor általában reggel alszik tovább. Ilyen kis helyeken nincs annyi alkalmazott, hogy váltott műszakban dolgozzanak.
2/4 anonim válasza:
A főtt kaja fogyasztása inkább ebédre, vagy azután jellemző. Reggelizőknek más kínálata van.
3/4 anonim válasza:
Nem az a mérvadó, hogy te éhes vagy-e vagy sem, hanem hogy nekik lenne-e elég forgalmuk 11 és 12 között.
Tapasztalat szerint az emberek nagy többsége 12, vagy még inkább 13 után akar ebédelni, illetve az után.
Nekik nem érné meg korábban kinyitni, az azt is jelenti úgyanis, hogy akkora el kellene készülni az ételekkel, ami nekik jóval több idöt jelent, mérhetö haszon nélkül.
4/4 anonim válasza:
Én nem ezt látom mifelénk (megyeszékhely). Sok 10-kor kinyit, ami pedig nem, az max. 11-kor, én ezt a déli nyitást nem annyira látom sehol se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!