Sok kifőzde, gyrosos, büfés miért csak délben nyit?
Hát azért annyian nem akarnak gyrost reggelizni, hogy megérje nekik.
Nem egy tipikus brunch kaja.
Meg mert a hambisnak menni kell a nagykerbe.
Meg ha este sokáig dolgozik, akkor általában reggel alszik tovább. Ilyen kis helyeken nincs annyi alkalmazott, hogy váltott műszakban dolgozzanak.
Nem az a mérvadó, hogy te éhes vagy-e vagy sem, hanem hogy nekik lenne-e elég forgalmuk 11 és 12 között.
Tapasztalat szerint az emberek nagy többsége 12, vagy még inkább 13 után akar ebédelni, illetve az után.
Nekik nem érné meg korábban kinyitni, az azt is jelenti úgyanis, hogy akkora el kellene készülni az ételekkel, ami nekik jóval több idöt jelent, mérhetö haszon nélkül.
De a meki tart reggelit, ér reggel csak a reggelis menü van.
Ja meg a meki egy hatalmas cég, nem az a 19 éves srác akit látsz megy beszerezni a krumplit meg megpucolni napi 20 kilónyit. A mekis kaja azért egyforma Pesten és Bécsben, mert egy gyárban konyhakész termékeket készítenek, amit minden lánc kézhez kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!