Egy "kifőzde" elnevezésű vendéglátóhely miben különbözik az étteremtől, vendéglőtől, csárdától stb.?
Figyelt kérdés
okt. 19. 15:25
1/6 qkker1 válasza:
Általánosságban kisebb, kevesebb vendég tud egyszerre leülni.
3/6 anonim válasza:
Egyszerü, házi jellegü ételek, kevés fogás, egyszerü berendezés, csak evésre szolgál és általában olcsóbb, mint vendéglö.
5/6 anonim válasza:
A kifőzdékben előre lefőzött ételek vannak, és abból választhatsz, ami éppen van, - vagy ha későn mész, ami maradt.
Nem kell várni, amíg elkészül az étel.
Nem kell előre bejelentkezni, foglalni. A legtöbben elvitelre kérnek, de természetesen ott is megeheted, ha erre van lehetőség. Jóval kevesebb az ülőhely, mint egy étteremben.
6/6 anonim válasza:
Kisebb hely, egyszerűbb ételek, kisebb választék, olcsóbb, sokszor önkiszolgáló jellegű, elsősorban napi étkezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!