Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tényg ennyire durva a Blaha...

Tényg ennyire durva a Blaha gyros?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ember azt mondja hogy az ottani gyros szörnyű. Én kifejezetten szeretem az aluljárós gyrost, és kifejezetten erős gyomrom van. Tényleg ennyire borzadalmas lenne az ottani gyros?

Aki már evett, az elmondaná, hogy milyen hatást váltott ki belőletek?

#gyros #hatás #Blaha Lujza #Blaha Lujza tér #Blaha gyros #Aluljárós gyros
nov. 25. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Nem pesten lakom, de a vendéglátást ismerve nagyon függ attól mikor veszed.

Mondjuk egy H-K még szerintem annyira nem veszélyes, hétvégén eladta a régi cuccost. Szombat-Vasárnap pláne ha túl sok a rendelése, és emiatt káosz van...na olyankor szoktak érdekes kaják lenni kb bárhol.

Egyrészt mert az előkészület 2-3 korábban volt amikor van szabad kapacitás (de még elvileg legális határon velül). Illetve mert kapkod, és hibázik.

nov. 25. 16:02
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
A Blahán az aluljáróban nincs gyrosos. Fent meg egy csomó helyen van, úgyhogy nem azonosítható, hogy melyikre gondolsz.
nov. 25. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
13%
Eszembe nem jutna ilyen idegenektől ennivalót venni.
nov. 25. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:
80%
Ami ott van a Hotel Nemzeti mellett (bár ha jól rémlik van egy ázsiai kisbolt is köztük) az nem rossz. Ettem ott többször is már, és sose volt bajom tőle.
nov. 26. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!