Melyik a legjobb görög gyrosos Budapesten?
A Margit koruton a Mechwart liget es a szena ter kozott van egy, az Igen pizzazoval szemben. Na az eleg kiraly
Illetve van egy Ujpest Városkapu kegallonal az is eleg jo. Street kitchen is ajanlotta egyszer egy videoban. Nevet sajnos nem tudom
Nekem bejött a Kerkyra a 13. kerületben a Béke tértől nem messze, illetve a Gyradiko. Utóbbit én Veresegyházán teszteltem, de van boltja Óbudán a Pünkösdfürdő bejáratával majdnem szemben.
Nem próbáltam még a Floga Grillt, de jónak tűnik az is. Újbudán az Allee-tól egy megállóra,
A Karimi inkább ár-érték arányban és az ott dolgozók jófejségében bajnok, de nem autentikus görög ízvilágú.
Szerintem a Floga, az Alexandros és a Kyros Gyros a legjobbak, ha igazi görög ízeket keresel. A félig autentikusan finomból még jó a Corvin-negyed sarkán lévő névtelen (csak Gyros van kiírva kék habbetűkkel) és a Margit körúton a Heureka.
Az említett Gyradiko és Kerkyra már sajnos távol vannak a régi színvonaluktól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!