Budapesten a gyorsétteremekben miért engedik meg hogy olyanok üljenek asztalokhoz csúcsidőben akik nem fogyasztanak semmit és miattuk nem lehet leülni enni?
Figyelt kérdés
ma 18:20
2/5 felkelhetetle válasza:
Ez azért egy kényes dolog, egy vendégláthelyre (méghacsak gyorsétterem is) nem vetne valami jó fényt, ha elküldenék az embereket, csak mert nem fogyasztanak vagy épp egy kávéval foglalják a helyet órákig.
Ez egy kínos szituációt eredményez, ami a vendéglátóhelyen csapódik le, pláne, ha az adott egyének elkezdenek ez miatt balhézni.
3/5 A kérdező kommentje:
1.
Volt olyan ahol van őr.
2.
miért lenne kínos?
ha nem eszik semmit akkor menjen
ma 20:28
4/5 anonim válasza:
mondjuk én sem engedném az indokolatlan hosszú potyázást. mi ritkan járunk étterembe, de volt már olyan, hogy mi megvacsoráztunk, ittunk 1 kis bort, aztán meg ettünk desszertet, de a mellettünk ülők ez idő alatt 1 pohár sörrel ültek végig. más meg nem tudott sehova leülni, aki szintén vacsorázott volna.
5/5 A kérdező kommentje:
4.
olyan volt ma az étteremben ahol voltam ; hogy a szembe lévő két asztalon ültek az egyik asztalnál ketten a másiknál egyen az egy asztalosnál volt három táska meg két kabát de ott ült végig amíg Én vacsoráztam és semmit nem rendelt egyik sem és teljes idő alatt ott ültek még miután eljöttem utána is .
ma 20:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!