Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Cafe Frei. Vélemény? Drága,...

Cafe Frei. Vélemény? Drága, olcsó? Szereted? Jársz oda?

Figyelt kérdés

szept. 28. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít különösebben drágának ma már egy átlagos cukrászdához, kávézóhoz képest, és itt legalább különleges kávék is vannak.
szept. 28. 21:49
 2/8 anonim válasza:
73%

Egy tortaszelet 4-500 Ft., de legalább jobb minőségű.

Időnként belefér.

szept. 29. 09:25
 3/8 A kérdező kommentje:

Egy tortaszelet 1090-1290 Ft.

Szerintem te nagyon - nagyon régen jártál ott.

szept. 29. 19:53
 4/8 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%
Szeretem a változatossága miatt, a de a kávéi csak közepesek. Árban már kb. minden kávézó ugyanannyi akár újhullámos, akár Mekis.
szept. 30. 06:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem ízlenek a kávék, de az új borravalós rendszer nem tetszik.
szept. 30. 19:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Új borravalós rendszer? Mi az?
szept. 30. 19:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Én szeretem ott a kávét nagyon. Az ára borsos, de hol olcsó manapság. Sütit még ott nem ettem.
szept. 30. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:

"Új borravalós rendszer? Mi az?"

Bemész, odamész a pulthoz, felveszik a rendelést majd fizetésnél meg kell adnod hogy mennyi borravalót adsz. Lehet nullát is persze. Adnak egy csipogót, ami csipog mikor kész az pisztáciás vaníliás brazil lattéd és mehetsz érte a pulthoz, hogy elhozd az asztalodhoz.

Magyarul már a fogyasztás előtt borravalóért nyekeregnek, de közben a kávé elkészítésén kívül te szolgálod ki magadat.

szept. 30. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!