Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mikor szoktál Mekibe járni?

Ifj. Moman Ottó kérdése:

Mikor szoktál Mekibe járni?

Figyelt kérdés
Én általában 2022. novembere óta egy hónapba egyszer járok Mekibe. Valaki ugyanilyen gyakran jár oda enni?

szept. 28. 16:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Bár nagyon szeretem, de csak ritkán járok, mert eléggé felmentek az árai (mint minden másnak persze), így csak ilyen “csaló nap” féle alkalmakkor eszem (de akkor jó kiadósan)
szept. 28. 19:48
 12/26 anonim ***** válasza:
77%
Nem járok. Ha semmi más lehetőség sincs és nagyon lent van a cukrom, akkor egy sima hamburgert veszek esetleg.
szept. 28. 20:06
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Két műszakban vagyok, délutános műszakban néha megesik, hogy munkába menet megállok enni a Mekiben. De nem minden délutános héten, szóval kb átlag havonta egyszer.
szept. 28. 20:36
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán, mert a Burger Kinget jobban szeretjük (plusz ott könnyebb parkolni itt nálunk). Amíg irodából dolgoztam, hazafelé néha vettem ott édesburit, de az már nincs is. A kedvenc fagyim sincs már, bár most ahogy nézem, talán hasonló ami most van.
szept. 28. 20:47
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
nem járok,rendelni szoktam onnan havonta egyszer
szept. 28. 23:10
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon drága lett, már nem járok.
szept. 29. 08:52
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Én sajtburgert eszem hetente, krumplival és édes-savanyú szósszal. Desszertnek valamelyik shaket vagy fagyit.

Nagyon szeretem még a sajtos mcroyalt, a spicy sertésburgert és a crunchy chickenburgert. Ha nagyon éhes vagyok, azokból is veszek.

szept. 29. 10:03
 18/26 anonim ***** válasza:
37%

Idén egyszer bementem és bent vártam meg, amíg egy haverom megkapja a rendelését. Az számít?

Egyébként általános iskolás korom óta nem ettem ott.

szept. 29. 10:49
 19/26 anonim ***** válasza:
73%

A válaszok alapján mintha trendi meg menő dolog lenne elkerülni a mekit.

Aha, csak egy haverodat vártad 😁

Ez pont olyan, mint a "haverom kérdezi..."

Nem menő felvállalni? Nem baj, én vagyok a hetente ott evős. És szeretem. Erre varrjatok gombot 😁

szept. 29. 13:06
 20/26 anonim ***** válasza:
Az itteni mekiben nagyon bunkó volt velem a menedzser, szóval bosszúból nem megyünk már vagy három éve.
szept. 29. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!