Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Lipóti pékség. 700 forint egy...

Lipóti pékség. 700 forint egy zserbó szelet. Csak én sokkalom?

Figyelt kérdés

Egy metróaluljáróban lévő pékség, a minap jártam ott. Nem tudsz leülni, aluljáró lévén enyhén szólva nem a legkultúráltabb, itt 700 forintért árulnak egy pici zserbó szeletet (de a többi sütemény is ennyi).

Csak én találom aránytalanul soknak?

Szerintem a reális ára lenne 350 forint. 400 maximum.

Egy cukrászdában ugyanez 900-1000 forint, ami nem az aluljáróban van és le tudsz ülni.

szept. 26. 10:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Drága, és az sem vigasztal, hogy máshol is drága.

Horváth Ilona szakácskönyve szerint sütöm a zserbót, de a tölteléket 1,5-el szorzom, tehát másfélszeresét teszem bele. Annál jobbat még sehol sem ettem, és 2-3 szelet cukrászdai árából kijön egy egész tepsivel.

nov. 1. 22:47
 22/25 anonim válasza:
szerintem is sok . bár a lipóti eleve drága pékség
nov. 2. 00:05
 23/25 anonim ***** válasza:
Hm. Ha csak te szereted, akkor jobban megéri megvenni, mintha a fél tepsivel rád száradna, mert már nem kívánod...
nov. 2. 11:16
 24/25 anonim ***** válasza:
23# Nem szárad rám, sajnos megenném az egészet egy nap alatt -amúgy is elállna egy hétig is- de kis adagokban lefagyasztom, fél év múlva is pont olyan, mint új korában. Ha megkívánom, vagy vendég jön, pár perc alatt kiolvad, és össze sem lehet hasonlítani az akárhol is vásárolttal.
nov. 2. 11:44
 25/25 anonim ***** válasza:
#23 vagyok. Aránylag sok mindent megeszek, ez alól kivétel a zserbó. A család nem szereti, partnerem nincs. Így ha a partnerem szeretné, akkor kénytelen lenne megvenni, mert sütni is utálok, édesség kifúj a pudingban
nov. 2. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!