Mekiben kezdtem dolgozni és kaptam egy mekis (dolgozói?) kártyát (McD card), mire jó és hogyan kell használni?
Nos, mivel én nem járok mekiben, nem dolgozom, nem dolgoztam, nem fogok ott dolgozni, és nem is érdekel, mi az isten az a MCDcard, ezért nem kerestem meg, hogy mire jó.
„Az ebédszünetekben ingyenes személyzeti fogyasztást biztosítunk. A munkaviszony időtartama alatt az McD Card használatával pedig 20% kedvezményt adunk termékeink árából. A választható termékek, valamint az McD Card igénybevételének feltételei éttermenként eltérőek. A részletekről a felvételi folyamat során kollégáink adnak tájékoztatást.”
Mivel lassú vagyok, fél perc volt meglelni.
Nem szoktam lenézni embereket a munkájuk miatt, de már értem mások miért teszik..., és én is kezdek hajlani rá, mert annyi melóval kapcsolatos kérdés van itt. :(
Te kérdező..., mégis,... nem jutott eszedbe, hogy megkérdezd a melóhelyeden? Vagy egy Burger King-ben?
5. Értelmi képesség:
Hibáztam tudom, de fáradtan tértem be, és sajtos hamburgert kértem. Nem tudta felfolgozni az illető.
Az értelmi képességről be olyan dunáljon, aki trágárság nélkül nem tud leírni egy mondatot.
Gyorsan kell dolgozniuk. Van, amikor 5-6 is készül egyszerre.
Ne bántsátok a kérdezőt!
Hány olyan kérdés van itt havonta, hogy DIPLOMÁS fiatalok kérdezik, mit vegyenek fel ÁLLÁSINTERJÚRA!
Ha valaki diplomával nem jut el oda, hogy öltöny/kosztüm, akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!