Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szerintetek is nagyon ciki,...

Szerintetek is nagyon ciki, hogy a Frei kávézóban nem szolgálják fel a rendelt kávékat, hanem csipogóval kell érte menni?

Figyelt kérdés
Az meg főleg gáz, hogy szervizdíjat is kunyerálnak és opcionálisan felteszik a kérdést, hogy mennyi szervízdíjat fizetnél, nem? Ott, ahol nem is szervíroznak. Szerintem ultragáz.

szept. 10. 09:38
A kérdező szavazást indított:
Jó ez így, hogy nem szolgálnak ki, szeretek sorban állni sokáig.
Nagyon zavar, hogy nem szolgálnak ki.
Drága és nem szolgálnak ki, ezért nem is járok oda.
Ez egy puccos önkiszolgáló irreális áron.
Azt hiszik, hogy az emberek nem tudják, hogy a szervízdíj/ borravaló a kiszolgálásért jár, simán hülyének néznek.
28 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Rég voltam, nálunk vagy nem ez a rendszer, vagy akkor még nem ez volt. De szerintem én simán megmondanám, hogy semennyi szervízdíjat nem tervezek adni, mivel én viszem ki saját magamnak.
szept. 10. 09:41
 2/14 anonim ***** válasza:
22%
Szerintünk nem nagyon ciki.
szept. 10. 10:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Itthon eléggé szabadon értelmezik ezt a borravaló/szervízdíj dolgot. Én főleg a fesztiválokon használt tabletes terminált tartom a legnagyobb lehúzásnak, amikor megkérdi hány % borravalót szeretnék adni, amiért a pultos kicsapolta nekem a sört. Nevetséges.
szept. 10. 10:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj vele, hogy nem szolgálnak ki. Engem ez nem zavar, sok helyen így van, hogy nem viszik ki, pékségek, reggeliző helyek, stb. De akkor ne várjanak szervizdíjat, és egyébként a kávéjuk sem jó. Aki szereti a nagyon mindenféle ízesített kávékat azoknak lehet, hogy tetszik. De nekem elég durva, hogy egy sima cappuccino-t nem tudnak rendesen elkészíteni. Párszor voltam ott, de többet nem megyek. Bár már 2 van a városunkban. A másiknak adok még egy esélyt, hátha csak itt dolgoznak bénák.
szept. 10. 10:23
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
A növényi alapú habbal jól pozicionálták magukat a komolyan vehetőség térképén.
szept. 10. 10:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem főleg az a ciki, hogy mióta ez a rendszer van, nem is köszönnek. Full levegőnek nézik a vevőt.
szept. 10. 10:34
 7/14 A kérdező kommentje:

Itt a Frei kávézóban is tabletes terminál kérdezi és ki lehet választani a 0 %-ot is. Szerencsére.

szept. 10. 11:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

3# pont így van egy ideje a Frei-ben is. Tableten rányomsz, mennyi borravalót akarsz adni. 5%, 10% stb.

Engem az a része soha nem zavart, hogy nem hozzák asztalhoz a kávémat, de ez a mostani borravalós kunyerálás elág szánalmad.

Pont ma is voltam ott, ittam egy kávét, rányomtam az 5%-ra.

szept. 10. 11:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
elég szánalmas* elírtam az előbb :)
szept. 10. 11:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Fesztiválokon is amikor a pultnál megveszed a 3-4-szered áron a dobozos üdítőt, sört, kiírja a borravaló lehetőségét az automata...mindenhol ezt csinálják
szept. 10. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!