Létezik még ez a csárda Baranya megyében?
Nem városi közegben található, hanem inkább az út mentén, nincs körülötte emlékeim szerint más épület. Kívülről is elég réginek néz ki de belépni olyan volt mintha időt utaztam volna. Fa gerendák voltak láthatóak a plafonon, a fal alapján azt hinném, hogy vályog lett volna, és volt egy nagy cserépkályha benn, ami be is volt gyújtva. Javarészt azt hiszem magyaros ételeket szolgáltak fel.
Tanya Csárda volt ajánlva, de nem hiszem hogy az az, mert sok műanyag széket látok a képeken, és valahogy nem passzol az emlékemmel. Köszönöm
#1 köszönöm a linket, nagyon szép helynek tűnik, de szerintem nem ez volt, nagyon pici helységre emlékszem, és nem volt olyan modern mint ez. Amire emlékszem, egészen otthonosnak lehetett mondani, minden bútor és felszerelés ősinek tűnt.
Persze lehetséges hogy rosszul emlékszem!
Arra emlékszem hogy aznap Pécs, Dombóvár és Hosszúhetény környékén mentünk autóval, majd Szederkény felé. A konkrét sorrendre nem emlékszem, és akikkel voltunk különböző verziókat mondtak sajnos.
Arra emlékszem hogy késő tél volt, a csárda egy út mentén volt, mellette lehetett parkolni, talán kavicsos volt a parkoló. A külsejére nem emlékszem, csak hogy bent nagy cserépkályha vagy esetleg nagy kemence volt, és nagy régiesnek nézett ki minden, a fal vályogszerűen egyenetlen volt, a plafonon látszódtak a gerendák, olyan volt mintha időt utaztam volna a múltba. A helység belül egész kicsi volt, és nem volt semmi műanyag bútor vagy szék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!