Hogy van a TELETÁL nál a borravaló?
Figyelt kérdés
interneten szoktam rendelni,előre utalással. pár hete látom hogy van olyan opció, hogy "borravalót adok" 300 tól "x" forintig ki lehet választani.ilyenkor ha utalok, akkor a "közös kalapba" kerül az utalásom, vagy az "én futáromhoz"?aug. 31. 23:03
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok biztos benne 100%-ig, de gyanítom, hogy megy a közösbe.
Ha a te futárodat akarod jutalmazni, mert elégedett vagy, nyomd a kezébe, mindenki jobban örül neki így.
2/4 anonim válasza:
Ezt a futár nem valószínű hogy megkapja.Kezébe nyomni néha nehéz mert ajtó előtt hagyják az ételt.
De próbáld elcsípni és kézbe adj neki.
3/4 anonim válasza:
Nem Magyarországon élek, nálunk régóta adhato online borravalo. Amikor a lányom futarkent dolgozott, akkor náluk a rendszer rendelesenkent regisztrált. Tehát X futár Y címre ment, az adott rendelés mellé Z volt a borravaló. Minden hónap közepén zártak, akkor volt nekik kiadva rendesen a regisztrációs papírral.
4/4 anonim válasza:
Egy nagy gond van vele,én is adtam az első alkalomkor amikor lehetett,mert mindig kártyával előre fizetek.Aztán kaptam a futártól egy esemest,amiben megköszönte,de azt kérte ,hogy ne adjak többé ebben a formában ,mert az állam kéri a felét adóban.Én a futárt nem láttam még soha sem,pedig évek óta rendelek.Hajnalban 3-4 óra között jön.Majd év végén egy összegben adok neki személyesen ha elfogadja,úgy az övé marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!