A kínai kifőzdék általában megérik az árukat?
Figyelt kérdés
aug. 31. 20:24
3/10 anonim válasza:
Megéri, de viszont romlott ételük minősége.
4/10 anonim válasza:
Szerintem megéri. Hatalmas adagokat adnak, viszonylag kedvező áron. Ráadásul ízben sem utolsók. Csupán csak annyi velük a problémám, hogy mindent bő olajban sütnek ki és az összes étel egy kalóriabomba. De azért szerintem heti egyszer belefér, vagy legalábbis én nem tudnék megválni az ízétől:)
5/10 anonim válasza:
Én inkább azt mondanám, hogy nem. Vagy nem is tudom, de felénk úgy veszem észre, hogy a korábbinál is egyre zsírosabb az összes étel. A bundás húsokon még tovább nőtt a bunda, van, hogy egy egész "húsdarab" egy bundagombóc, nincs is benne hús. Az ilyen szószos-zöldséges-húsos ételekben is alig találni már húst. A rizs még oké, de a krumpli néha sületlen. Ami viszonylag állandóan jó, az a leves.
6/10 anonim válasza:
Ár/értékben általában jobban megéri, mint bármelyik egyéb gyorskajálda.
7/10 anonim válasza:
Igen. Finomak, és annyira olcsók, hogy valószínűleg nem is éri meg nekik anyagilag. Minden bizonnyal a kínai maffia használja pénzmosásra ezeket a kajáldákat.
8/10 anonim válasza:
Szerintem ami hozzátartozik még az árszabáshoz, hogy általában a tulajdonosok is dolgoznak, meg a családtagok is, így kicsit tudnak faragni az árakon.
Tehát nem az átlagos magyar vendéglátóipari egység = tulajdonos, aki életében nem dolgozott még de 1 év alatt akarja megszerezni az X5ös BMW árát, majd az alkalmazottak minimálbérre bejelentve, napibér zsebbe.
9/10 anonim válasza:
Mivel egzo dolgokat használnak fel, ami nehezebben szerezhető be ha otthon akarja az ember csinálni, és szereti is ezt az ízvilágot annak így megéri meg nem is egetverő drágák.
10/10 anonim válasza:
Én nem vennék egy ilyen kifőzdét sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!